EI5A ELS PIANOS

PRIMER PROJECTE DEL NOU CURS, EL NOM DE LA CLASSE

Comencem un nou curs, ja som a EI5, però encara no tenim nom de la classe, com que el tema del curs de tota l'escola és l'ART, decidim que pensarem noms relacionats amb la música, primer dèiem que pensaríem amb compositors, però tenien els noms massa difícils, per això al final vam decidir escollir un nom d'un instrument, entre tots vam escoltar i veure diferents instruments i finalment fent una votació vam decidir que seríem la classe dels "PIANOS"
clica la imatge per veure'n mésLES PARTS DELS PIANOS


Com cada any fem un petit projecte sobre el nom de la classe, per tant, que ara ja ens podem centrar en el piano. Primer cada un de nosaltres en dibuixa un. Tot seguit observem un vídeo on ens explica les parts del piano, per equips muntem un puzle d'un piano i escrivim cada una de les seves parts.


Clica la imatge per veure més fotografies


EL PIANISTA

El dijous a la tarda l’Eloi, el mestre de música, ens va explicar com es toca el piano, com sona i perquè serveixen cada una de les parts, també vam poder escoltar algunes cançons i a més el vam poder veure de molt a prop, ens va encantar poder tocar un piano de veritat.

Clica la imatge per veure més fotografies


INSTRUMENTS DE VENT

Quan vam saber que la trompeta era un instrument de corda, vam buscar si n'hi havia més, i en vam trobar molts, "es veu que són de família", ja que hi ha la FAMÍLIA DE VENT, la FAMÍLIA DE CORDA i LA FAMÍLIA DE PERCUSSIÓ, nosaltres vam buscar tots els que vam trobar de la família de corda i els vam classificar. Els instruments de corda fregada, corda pinçada i corda percudida.


Clica la imatge per veure més fotografies


PETIT  CONCERT DELS  ALUMNES DE 6è


Junt amb la classe de PIANOS vam poder gaudir d'una petita audició de piano i trompeta a carreg de dos alumnes de 6è de primària, de la nostra escola (la Júlia i el Gel). Ho van fer superbé!!!


Clica la imatge per veure més fotografiesCONTES DE LA BIBLIOTECA SOBRE PIANOS

Al matí quan arribem, en una de les propostes de l’entrada relaxada hi ha els contes de la biblioteca. Els mirem i compartim el que hi veiem.


Clica la imatge per veure més fotografies


PINTEM LLETRES PIANOS

Per grups hem dibuixat, resseguit, pintat, decorat i retallat les lletres de PIANOS per poder-les enganxar a l’aula.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari