EI5A PARACAIGUDISTES

PROJECTE PARACAIGUDES

Aquesta setmana hem acabat el projecte dels paracaigudes. Hem construït el nostre propi paracaigudes!! Mireu com han quedat!!


Clica la imatge per veure més fotografiesSeguim amb el projecte. Per entendre millor com és el funcionament de la vela del paracaigudes, juguem amb el paracaigudes. Fem córrer l'aire amunt i avall, veiem com s'infla, es desinfla i fins i tot com podem moure una pilota a sobre. Si la pilota es mou, podem aixecar aixecar algú que estigui a dins del paracaigudes... No! Perquè pesen molt.


Clica la imatge per veure més fotografies


El dimecres passat ens havia de venir a veure un paracaigudista, però al final no va poder venir. És per això que vam anar a escoltar el que explicava el Robert, que salta amb parapent però abans havia fet salts amb paracaigudes. Cada equip tenia una pregunta preparada que el Robert ens va contestar. I al final ens va ensenyar com s'infla la vela! Vam aprendre un munt de coses noves.

Clica la imatge per veure més fotografiesBarregem colors fent rodolar les castanyes


Aquesta setmana a l’hora de plàstica hem fet servir les castanyes per barrejar els colors. En una safata hem posat: un full, una mica de pintura de color groc, vermell i verd i per últim les castanyes. Sacsegem la safata a un costat i a l'altre, les castanyes rodolen i fan sortir els colors de la tardor.


Clica la imatge per veure més fotografies


Aquesta setmana, hem experimentat amb pintura, primer hem observat fulles dels colors de la tardor, i tot seguit cada un de nosaltres els hem buscat tot fent barreges, només teníem els colors primaris (groc, vermell i blau) i mireu quina gamma de colors ens han sortit…


Clica la imatge per veure més fotografies


PROJECTE PARACAIGUDES

Per començar el nostre primer projecte hem d’escollir un esport, un esport que sigui d’aire. Quins esports coneixem que siguin d’aire? Entre tots fem una llista: el parapen, el paracaigudisme, el globus aerostàtic, l’home volador i l’ala delta. Amb l’ajuda de la pantalla els mirem. Després de veure’ls fem una votació per escollir quins d’ells ens agradaria conèixer i sapiguer moltes més coses. D’entre tots surt el paracaigudisme! Som la classe dels paracaigudistes!

Què sabem? Què volem aprendre? Entre tots fem dues llistes. Una amb el què sabem dels paracaigudes i l’altre amb el què volem aprendre? 

Quin material necessitem per començar? Mirem i aprenem dels materials.

Clica la imatge per veure més fotografies


Seguim el projecte amb un mural. Primer ens Dibuixem i pintem amb el nostre paracaigudes. I després fem el cel, tot pintant amb pintura. Ja sabem més coses sobre els paracaigudes i els paracaigudistes.


Clica la imatge per veure més fotografies


Cap comentari:

Publica un comentari

pots deixar aquí el teu comentari