EI4B MOTONAUTICS

Els nens i nenes d’EI4 hem fet una manualitat de plàstica referent a la tardor. Primer vam dividir una fulla en diferents espais i hi vam fer grafismes amb retoladors. Després, amb cura i a poc a poc, la vam punxar utilitzant la felpa i el punxó. Per últim vam fer un fons amb aquarel·les dels colors de la tardor. Ens han quedat unes fulles ben boniques i elaborades!

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS FOTOS PROJECTE MOTONÀUTICA

Els nens i nenes de la classe dels Motonàutics continuem treballant amb el projecte sobre el nostre esport. Aquesta setmana hem buscat informació sobre quan medeix una moto d’aigua, i quan pesa. Després hem medit a uns quants nens/es (amb una cinta mètrica) i hem comparat quin número de nens/es necessitem per arribar a la mateixa mida que una moto d’aigua. Amb el pes hem seguit la mateixa dinàmica i hem descobert que necessitem a 10 nens/es de la classe per pesar el mateix que pesa una moto d’aigua. Hem arribat a la conclusió de que les motos d’aigua són moooolt grans i pesen un munt!! La propera sessió serà donar color a les motos d’aigua de “l’Elsa i del Mariano”!! Som-hi…!


SURA O S’ENFONSA?

Aquesta setmana hem parlat de com pot ser que la moto d’aigua no s’enfonsi. Per això hem fet un experiment per comprovar-ho. Primer de tot, per equips, hem fet hipòtesis sobre si diferents materials surarien o s’enfonsarien. Després ho hem comprovat tirant d’un a un els objectes dins d’una palangana d’aigua. Finalment hem comparat el què havíem pensat que passaria, amb el què ha passat realment.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS FOTOS


COM VAN VESTITS ELS MOTONÀUTICS?

Per poder comprovar amb quin tipus de teixits han d’anar els Motonàutics, hem anat al pati i hem descobert què passa quan submergim diferents tipus de roba a l’aigua (xandall, banyador i tratge de neoprè). Hem descobert amb quins teixits ens mullàvem i amb quins no. 

També vam triar els noms dels nostres ninots motonàutics. Vam fer una votació, i els noms guanyadors van ser: Mariano i Elsa!! Finalment, els hem vestit entre tots/es. El Mariano amb banyador i l’Elsa neoprè.


CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS FOTOS
Cap comentari:

Publica un comentari

pots deixar aquí el teu comentari