EI4A ELS VIOLINS

PRIMER PROJECTE DEL NOU CURS, EL NOM DE LA CLASSE


A l’inci de curs vam haver d’escollir el nom de la classe. Aquest havia de ser un instrument, ja que l’eix transversal de tota l’escola és l’Art. A la nostra classe va sortir el VIOLÍ. 

Després d’haver escollit el nom de la classe vam començar el projecte d’aquest instrument. 


La primera sessió vam mirar com era un violí de veritat, ja que una mestra de l’escola ens en va deixar un. El vam poder mirar i tocar, però havíem d’anar molt alerta perquè els instruments s’han de cuidar molt. 


Clica la imatge per veure més fotografies
OBSERVEM I ESCRIVIM LES SEVES PARTS 

Després de buscar les parts les parts del violí per internet vam veure quines eren.. vam descobrir que un violí té moltes coses, no ens ho pensavem! 

AIxí que per parelles vam escriure totes aquelles parts que completen un violí. 


Clica la imatge per veure més fotografies

FEM UN MURAL PER LA CLASSE


Amb un dibuix d’un violí els nenes i nenes de la classe van enganxar al seu lloc els noms de les parts del violí que havien escrit. Després el van pintar amb pintura i colors. Va quedar molt bonic!!Clica la imatge per veure més fotografies


FEM UN TÍTOL PEL MURAL QUE POSI VIOLÍ

Una vegada vam tenir el mural penjat a la paret ens vam adonar que hi faltava un títol ben divertit amb el nom “el violí”. Volien un títol que es poguessin pintar les lletres i així va ser. 

Van pintar les lletres del nom del violí de tots colors!


Clica la imatge per veure meś fotografiesESCOLTEM CANÇONS 

Per acabar el projecte del violí, l’Alba va venir a tocar-nos unes cançons. Ens va agradar molt poder escoltar un violí de veritat en directe i que ens toqués cançons conegudes. Una experiència molt maca!! 


Clica la imatge per veure més fotografies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari