EI4A SURFEROS

Els nens i nenes d’EI4 hem fet una manualitat de plàstica referent a la tardor. Primer vam dividir una fulla en diferents espais i hi vam fer grafismes amb retoladors. Després, amb cura i a poc a poc, la vam punxar utilitzant la felpa i el punxó. Per últim vam fer un fons amb aquarel·les dels colors de la tardor. Ens han quedat unes fulles ben boniques i elaborades!

CLIQUEU SOBRE LA FOT PER VEURE'N MÉS

 PROJECTE SURFISTESCOM SÓN LES TAULES DE SURF

Aquesta setmana hem descobert com són les taules de surf. Hem buscat informació a Google

sobre el material de què estan fetes i de com són de grans.

Ara sabem que les taules de surf són de fusta i fuam, que abans eren només de fusta, però

pesaven massa. També hem après que poden fer 2 metres de llargada o fins i tot més.

Hem vist que un metre és més o menys la nostra alçada, per tant, per fer la mida d’una taula de

surf, necessitem dos nens/es.

Hem dibuixat i pintat les taules de surf pels surfistes que vam dibuixar ja fa dies.

Finalment avui hem tingut una sorpresa, la Mireia ens ha portat una taula de surf del seu fill i hem pogut surfejar per la classe.


SURA O S’ENFONSA?

 Aquesta setmana hem parlat de com pot ser que la planxa d’aigua no s’enfonsi. Per això hem fet un experiment per comprovar que hi ha objectes que suren i d’altres que s’enfonsen. Primer de tot, per equips, hem fet hipòtesis sobre si diferents materials surarien o s’enfonsarien. Després ho hem comprovat sumergint d’un a un els objectes dins d’una palangana d’aigua. Finalment hem comparat el què havíem pensat que passaria, amb el què ha passat realment.

CLIQUEU SOBRE LA FOT PER VEURE'N MÉS


COM VAN VESTITS ELS SURFISTES?

Per poder comprovar amb quin tipus de teixits han d’anar vestits els Surfistes, hem anat al pati i hem descobert què passa quan submergim diferents tipus de roba a l’aigua (xandall, banyador i tratge de neopré). hem descobert amb quins teixits ens mullem i amb quins no. Finalment, hem vestit els surfistes que vam fer entre tots i totes. Un amb neopré i l’altre amb banyador.

CLIQUEU SOBRE LA FOT PER VEURE'N MÉSCap comentari:

Publica un comentari

pots deixar aquí el teu comentari