EI4B ELS CRANCS

               PROJECTE ELS CRANCS   ACABEM EL PROJECTE DELS CRANS


Ja per acabar el projecte dels CRANCS, l'Àngels ens ha portat uns quants crancs de veritat a la classe, els hem pogut observar, tocar i veure tot allò que havíem après, hem vist clarament la diferència entre mascles i femelles, hem pogut contar les potes i veure bé les seves pinces... tot i que la classe ha quedat perfumada amb olor de peix, ens ha agradat molt aquesta experiència.


Després de veure un vídeo de com estem deixant els mars de bruts, hem fet una experiència per adonar-nos de les dificultats que tenen els animals que viuen al mar, quan es troben amb la nostra brutícia.


I ja per donar el projecte per acabat, tot pintant, retallat, doblegant i enganxant hem fet un cranc molt divertit!!!


lica sobre la imatge per veure'n més
CONTINUEM APRENENT COSES DELS CRANCS…


Aquests dies entre castanyada i dies de festa, hem estat prou enfeinats, però encara ens ha quedat temps per aprendre algunes coses dels crancs. Hem buscat informació i hem vist que mengen moltes coses, gairebé tot el que arrepleguen; algues, altres invertebrats, peixos, fongs, bacteris o detritus. Per tal de recordar-ho millor l'Àngels ens ha preparat un joc amb el NINUS, hem d'agafar el que menja i deixar el que no menja.

També hem buscat informació per saber on viuen? i hem mirat amb el Google earth, si els llocs on viuen queden molt lluny de l'escola Paidos, ens ha quedat tan clar que ho hem acabat amb una fitxa de retallar i enganxar.

clica sobre la imatge per veure'n més


primeres sessions

Aquestes primeres setmanes hem començat aprendre coses sobre els CRANCS, el primer projecte que dona nom a la nostra classe.

Hem vist fotografies i vídeos per poder conèixer una mica més sobre aquest animal.

També hem ajudat al pescador Miquel a trobar unes peces que havia perdut.

Hem après una cançó molt divertida, que cada vegada que l’escoltem ens venen ganes de ballar!!!

Entre tots, hem pintat un cranc i per equips hem escrit les seves parts. 


clica sobre la imatge per veure'n més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari