EI4B ELS TABALETS

 PROJECTE DEL NOM DE LA CLASSE

2a setmana

Aquests dies hem tornat a explicar el conte del Tabalet i aquesta vegada ens hem centrat en fixar-nos en tots els personatges que hi aparareixen, a part del conill Tabalet.

Hi hem trobat la mare del Tabalet, la serp que es vol menjar en Tabalet i l’esquirol, el ratolí i la granota que són els amics d’en Tabalet.

Hem parlat de tots ells i també hem escrit els seus noms; i després per equips, cada equip n’ha dibuixat i pintat un.


cliqueu sobre la foto per veure'n més


1a setmana

“Els Tabalets” hem començat el projecte relacionat amb el nom de la classe, i ho hem fet com no podia ser d’altra manera explicant el conte d’En Tabalet.

Entre d’altres coses també hem vist una altre versió del conte a la pantalla, hem buscat diferents imatges de Tabalets i hem fet una votació per decidir quina imatge serà el Tabalet que ens representarà com a classe.

En un altre moment, cadascú ha dibuixat el seu Tabalet per fer-ne un mural a la classe.

També hem començat a parlat que en Tabalet és un conill, n’hem vist imatges a la pantalla i hem decidit que voldrem saber-ne més coses.

I per acabar hem volgut descobrir si hi ha més contes on hi sortin conills, igual que en el conte d’En Tabalet. Primer hem mirat els contes que tenim a la classe i en un hi hem trobat dos conills molt simpàtics; i després també hem consultat internet i hem trobat varis contes que anirem veient i explicant al llarg de les properes setmanes.


cliqueu sobre la foto per veure'n més

 2a setmana 

Acabant el projecte del Girasol i de l’aniversari de l’escola, aquesta setmana tots els Tabalets hem decorat un quadre i hem resseguit el 50 que són els anys que celebrem a l’escola.

També amb el girasol que vam fer la setmana passada, hem sortit al pati totes les classes i hem simulat un camp de girasols; després també hem fet un mural a la classe i veient imatges de girasols hem parlat de com són, que es mouen buscant el sol i que fan pipes.

Cliqueu sobre la imatge si voleu veure'n més
 1a setmana 

Aquesta setmana els Tabalets hem vist una colecció de fotos antigues que ens han ensenyat que abans de construïr-se l’escola hi havia un camp de girasols en el terreny on som, també com es va construïr l’escola i com era en els seus inicis, fa 50 anys.

Després hem parlat de com ha canviat l’escola i dels girasols; i també hem fet el nostre propi girasol.


Cliqueu sobre la imatge si voleu veure'n més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari