EI5B PARAPENTISTES

PROJECTE PARAPENT

Aquesta setmana hem acabat el projecte dels parapents. Hem construït el nostre propi parapent!! Mireu que xulos han quedat!!

                                             CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


Les darreres sessions del projecte les hem dedicat a veure els llocs des d'on podien tirar-se en parapent, tots tenien molt clar que el lloc més proper era des del Collbaix, ja que més d'una vegada els han vist des de lluny. Vam buscar al Google maps el lloc i vam veure que no era des del mateix Collbaixsinó al costat. Vam buscar per on podíem arribar-hi, i també vam parlar dels mitjans de transport amb els quals hi podíem arribar, en vam fer una fitxa de recull d'informació.

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


Aquesta setmana, també hem rebut la visita del Robert, que ens ha explicat coses sobre l'esport del Parapent i del paracaigudisme, ens ha contestat totes les preguntes que vam preparar, a la classe, per equips, ens ha ensenyat tot el material que es necessita per fer aquest esport i fins i tot ens ha fet una petita demostració!!!

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


Barregem colors fent rodolar les castanyes

Aquesta setmana a l’hora de plàstica hem fet servir les castanyes per barrejar els colors. En una safata hem posat: un full, una mica de pintura de color groc, vermell i verd i per últim les castanyes. Sacsegem la safata a un costat i a l'altre, les castanyes rodolen i fan sortir els colors de la tardor.


                                                   CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


PROJECTE PARAPENT

Continuem amb el projecte, volem saber quan mesura la vela del parapent, busquem informació   al  Google,   però no ho trobem enlloc, finalment hem decidit entrar a una botiga "online", allà, a la força hi ha d'haver les mides, però ens trobem que són talla: XSS,  XS,  S,  M,  Però no diu la mida,  mentre ens ho estem mirant, quina sorpresa! s'obre una bafarada del  botiguer i ens demana si tenim alguna pregunta, li escrivim i de seguida  ens contesta,  després  de parlar una estona decidim agafar la mida d'un parapent per l'Àngels, doncs ens ha dit que per a nens no n'hi ha.
A partir d'aquí, contem que si la vela fa 10m i nosaltres només tenim un metre com podem saber què seran 10 metres... per equips fem les nostres hipòtesis...
Després d'una bona estona, i una mica d'ajuda, alguns equips han trobat la manera de calcular-ho.
Estirem una roba per fer-nos a la idea de com seria una vela de parapent de 10 metres... la pleguem i comprovem que pesa molt i que fa molt bulto...
Quin tipus de roba deu ser la del parapent?
CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


Per equips mirem diferents tipus de roba n'hem d'escollir una que ens sembli que és la roba de la vela del parapent, tenim clar que ha de ser, segons l'equip de les Estrelles de Mar n'han escollit dues, una perquè atrapi l'aigua i l'altra perquè és fina i negre, els Saltamontes tenen clar que ha de pesar poc, l'equip dels Peixos diuen que l'esponja és suau i atrapa l'aigua, els Unicorns, han escollit la roba que els ha agradat més de color, els Picatxoshan escollit la més fina, i segons els Dinosaures, ha de ser una roba fina i sense forats i especial, sortim al pati doncs hi tenim una sorpresa..

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS


També hem vist un vídeo del fill de l’Àngels fent parapent...

CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL VÍDEO


LA TARDOR

Aquesta setmana, hem experimentat amb pintura, primer hem observat fulles dels colors de la tardor, i tot seguit cada un de nosaltres els hem buscat tot fent barreges, només teníem els colors primaris (groc, vermell i blau) i mireu quina gamma de colors ens han sortit...

  CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉSPROJECTE PARAPENT

Un cop decidit i entre tots votat el nom de la classe, vam començar el nou projecte sobre l'esport del PARAPENT, ja que som la classe dels Parapentistes.

Comencem fent un llistat de què sabem i el què volem saber sobre el parapent i a partir d'aquí comencem a buscar informació del què necessitaríem per poder fer parapent.
Tot seguit dibuixem un parapentista cada un i després de pintar un mural els enganxem tots en el cel per poder decorar la classe, com que uns l'han dibuixat molt gran i altres molt petitet hem aprofitat per treballar el lluny i l'a prop, també hem fet una fitxa de recull del material que necessitaríem per poder fer parapent!

                             CLICA SOBRE LA IMATGE PER VEURE'N MÉS

Cap comentari:

Publica un comentari

pots deixar aquí el teu comentari