EI4B LES BATERIES

PRIMER PROJECTE DEL NOU CURS, EL NOM DE LA CLASSE


A l'inici de curs vam haver d’escollir el nom de la classe. Aquest havia de ser un instrument, ja que l’eix transversal de tota l’escola és l’Art. A la nostra classe va guanyar per diferència la BATERIA. 

Després d’haver escollit el nom de la classe vam començar el projecte d’aquest instrument. 


La primera sessió vam mirar com era una bateria. A través de la pantalla vam poder veure que està formada per diferents instruments i vam escoltar com sonava. Que difícil seguir el ritme!! Semblava que era més senzill!!


OBSERVEM I ESCRIVIM LES SEVES PARTS 

Després de buscar les diferents parts que té la bateria, per equips de tres o quatre vam escriure el nom de cada part. Ho vam fer amb lletres grans per a poder-ho penjar al mural de la classe. Per acabar i que quedés més bonic, vam resseguir cada lletra amb un color diferent. 

FEM UN MURAL PER LA CLASSE

Amb un dibuix d’una bateria, els nenes i nenes de la classe van enganxar al seu lloc els noms de les parts que havien escrit prèviament. Després la van pintar dels colors que van voler amb ceres. Així de xula va quedar la nostra bateria!! ;)

ESCOLTEM I TOQUEM LA BATERIA 

Per acabar el projecte del nostre instrument, l’Eloi ens va muntar la bateria que tenim a l’escola. Dies abans ja havíem treballat la família a la qual pertany i fins i tot vam fer algunes activitats de percussió i ritme. Però quina xulada quan vam pujar al pis de dalt i vam poder tocar-la! Que divertit!! Tots junts hem après un munt de coses de les bateries!! =)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari