EI4A ELS ERIÇONS

 PROJECTE ELS ERIÇONS DE MAR


ACABEM EL PROJECTE DELS ERIÇONS

Ja per acabar el projecte dels ERIÇONS, hem vist una “closca” d’eriçó en el microscopi. L’hem pogut observar, tocar i veure. L’esquelet de l’eriçó és dur i té forats, un per cada punxa que té. També en el microscopi es veia molt bé, les 5 línies que té més fosques i les 5 línies que té més clares.


Seguidament, després de veure un vídeo de com estem deixant els mars de bruts, hem fet una experiència per adonar-nos de les dificultats que tenen els animals que viuen al mar, quan es troben amb la nostra brutícia.


Hem acabat el projecte pintant una bola i escuradents. I llavors els hem clavat a la bola. I ens han quedat uns eriçons molt punxeguts.

clica sobre la imatge per veure'n més
CONTINUEM APRENENT COSES DELS ERIÇONS…

Aquests dies entre castanyada i dies de festa, hem estat prou enfeinats, però encara ens ha quedat temps per aprendre algunes coses dels eriçons. Hem buscat informació i hem après tot el que mengen. Per tal de recordar-ho millor l'Anna ens ha preparat un joc amb el NINUS, hem d'agafar el que menja i deixar el que no menja.

També hem buscat informació per saber on viuen? i hem mirat amb el Google earth, si els llocs on viuen queden molt lluny de l'escola Paidos, ens ha quedat tan clar que ho hem acabat amb una fitxa de retallar i enganxar.

clica sobre la imatge per veure'n mésprimeres sessions

Aquestes primeres setmanes hem començat aprendre coses sobre els Eriçons de Mar, el primer projecte que dóna nom a la nostra classe.

Hem vist fotografies i vídeos per poder conèixer una mica més sobre aquest animal.

També hem ajudat amb el pescador Miquel a trobar unes peces que havia perdut.

Entre tots, hem pintat un eriçó i per equips hem escrit les seves parts.


clica sobre la imatge per veure'n més


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari