EI3B ELS PEIXOS GLOBUS

 PROJECTE “QUI SÓC?”

Els Peixos Globus i els Peixos Pallasso hem acabat el projecte “Qui sóc”. Hem pogut observar, comprovar i comparar l’evolució de nosaltres mateixos des que érem a dins la panxa de la nostra mare fins ara, que tenim 3 i 4 anys. 

Per tancar el projecte hem anat a la Llar d’infants de la nostra escola a veure els més petits. D’aquesta manera hem pogut veure d’una manera més real com érem de petits/es després d’uns mesos d’haver nescut i com hem anat canviant. 

Ha estat un projecte molt bonic i interessant per tots i totes!Els nens i nenes d'EI3 hem començat a endinsar-nos en el projecte "QUI SÓC?". El tema va sorgir de l'interès d'alguns infants (que les seves mares han estat embarassades). Mitjançant la conversa, cadascú va dir la seva i va ser molt divertit. Després de mirar un video van sortir diferents dubtes, com ara; com mengen els bebès/fetus a dins la panxa?, quant temps s'hi estan dins la panxa? i que és aquell cordó tan llarg?

Amb la col·laboració de les famílies hem pogut veure detalladament ecografies. Després vam fer un dibuix representant la creativitat i la imaginació dels infants de com s’imaginaven quan eren a dins a la panxa. 

Esperem que durant les sessions del projecte descobrim moltes coses interessants!! ;)


clica sobre la imatge per veure'n més