EI3B ELS PEIXOS GLOBUS

 PROJECTE ELS PEIXOS GLOBUS

LA CONTAMINACIÓ DEL MAR


Ja estem acabant el projecte dels Peixos Globus. Aquesta setmana hem estat parlant de la contaminació del mar. Després de veure’n imatges a través de la pantalla, hem fet una simulació d’un mar contaminat al gimnàs. Nosaltres, els peixos globus, hem experimentat com seria nedar en un mar ple de brutícia i contaminat. Nosaltres volem ajudar a tenir un mar net i sa!! ;)

clica sobre la imatge per veure'n méssegones sessions

Què mengen i on viuen els Peixos Globus?

Aquestes setmanes, a les hores de projecte, hem esbrinat coses referents a què mengen els peixos globus i a on viuen. Entre tots i totes, hem fet una classificació dels aliments: per una banda els que sí mengen els peixos globus i per l’altra els que no. També hem fet el nostre mar amb pintura i rodets i esponges, hem pintat peixos globus, petxines, gambes, crancs, etc… i ho hem enganxat al mural juntament amb uns submarinistes molt divertits =)

Ens ha quedat tan rebonic que ho hem penjat al passadís!! =P

clica sobre la imatge per veure'n més

primeres sessions

Els nens i nenes d’Ei3 ja hem començat a treballar en el nostre primer projecte, el peix del nom de la nostra classe. Després de veure imatges i vídeos, ens vam fixar com són. Després de fer conversa, vam pintar un peix globus entre tots i totes i vam enganxar-hi les parts que té. Estem esbrinant moltes coses que no sabíem…!!

clica sobre la imatge per veure'n més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

pots deixar aquí el teu comentari