EI3A ELS PEIXOS PALLASSO

 PROJECTE ELS PEIXOS PALLASSO

CONTAMINACIÓ DEL MAR

Ja estem a la part final del projecte i aquesta setmana hem estat parlant de la contaminació del mar. Despres de veure imatges a la pantalla. Hem experimentat com és pels peixos pallasso nedar en un mar ple de deixalles.


segones sessions


QUÈ MENJA I ON VIU EL PEIX PALLASSO

Aquestes setmanes, a les hores de projecte, hem esbrinat coses referents a què mengen els peixos pallasso i a on viuen. Entre tots i totes, hem fet una classificació dels aliments: per una banda els que sí mengen els peixos globus i per l’altra els que no. També hem fet el nostre mar amb pintura i rodets i esponges, hem pintat peixos globus, petxines, gambes, crancs, etc… i ho hem enganxat al mural juntament amb uns submarinistes molt divertits =)

Ens ha quedat tan rebonic que ho hem penjat al passadís!! =P

clica sobre la imatge per veure'n més


primeres sessions

Els nens i nenes d’Ei3 ja hem començat a treballar en el nostre primer projecte, el peix Pallasso, que és el nom de la nostra classe. Després de veure imatges i vídeos, ens hem anat fixant en com són. Després de fer conversa, vam pintar un peix globus entre tots i totes i vam enganxar-hi les parts que té. Estem descobrint moltes coses que no sabíem…!!

clica sobre la imatge per veure'n més

1 comentari:

pots deixar aquí el teu comentari